alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lette jakker · Menn

 
[268]
1 / 6
Sideav 6

Møt elementenes utfordringer med lette jakker til herre

Jakker kan man nesten ikke få nok av. Det handler om å være forberedt og samtidig ta vare på både stilen og følelsen som vi har lyst til å uttrykke. Og det handler om hva som er praktisk. Av og til trenger man ikke de store, voluminøse jakkene med masse fôr og utallige lommer. Noen ganger er det nok med et lettere alternativ, og med lette jakker til herre fra adidas har du valgmulighetene på rekke og rad. De praktiske og tekniske løsningene er alltid gjennomtenkte, og når arbeidet aldri stopper med å gjøre nye innovasjoner og ta i bruk teknikker i både design og funksjon, er det lett å se at disse lette jakkene til herre holder den standarden du både trenger og sikter etter. Med en rekke forskjellige kolleksjoner å velge mellom, kan du finne den jakken som passer aller best med din egen stil, eller skape noe helt nytt.

Funksjon, stil og teknikk i lette herrejakker

Mye innsats og tid legges ned i å designe praktiske plagg som både holder stilen på plass, og har med seg sportsånden som adidas er kjent for. Materialer som GORE-TEX® og mesh, AEROREADY, Primeblue og Primeknit følger med, for både å legge pustende, og beskyttende funksjoner til grunn, og holde forpliktelsen til miljøet med resirkulerbar polyester og bærekraftige bomulls- og plastløsninger i fokus. Her finner du lette jakker til herre som er ment å vare, og som du ikke trenger å tenke på. Finn frem favoritten din, og steng yr og fukt ute samtidig som innsiden holder seg varm og tørr sammen med deg. Her finner du både kolleksjoner som fokuserer på stilen fra adidas Originals, og kolleksjoner som er både sportsinspirerte og -fokuserte fra adidas Fotball, TERREX, Rugby og Løping. Uansett hva du liker å fylle dagene og fritiden med, finner du lette jakker fra adidas som holder tritt.