alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Loungewear til dame

 
[250]
Du er sjefen over kleskoden hjemme! Hold motivasjonen oppe på hjemmekontoret med aktive avbrekk og en fresh og komfortabel garderobe fylt med loungewear til dame fra adidas.
Genser RosaGenser Rosa

Genser

Damer Originals

1 / 6
Sideav 6

Få det ultimate avslappede uttrykket med loungewear til dame

I utvalget avslappet loungewear til dame finner du treningsklær i inspirerende farger, hverdagsklær i kult design, og komfortable koseklær. Her er du noe for alle – for deg som foretrekker en retroinspirert stil tett på den ikoniske adidas-arven, hvor plagg med Trefoil-logoen og de klassiske tre stripene står sterkt, men også til deg som søker enkle og moderne hverdagsantrekk i nøytrale farger.

Tren hjemme i loungewear til dame

Du finner et stort utvalg av treningstøy til hjemmetreningen – fra pene sports-BH-er og treningseffektive overdeler til spreke tights og treningsbukser. Se etter plagg som er utviklet med teknologi som er tilpasset hjemmetreningen, uansett om det er yoga eller pilates i stua eller løpeturer i nærområdet du forbereder deg på. For mattebaserte øvelser er sømløse klær særlig nyttig, da du har full bevegelsesfrihet uten ubehag når du beveger kroppen på matten eller gulvet. Og for deg som liker å fylle dagene med små, kanskje spontane, treningsøvelser her og der, er det en soleklar fordel å med avslappede antrekk, slik at du slipper å bytte mellom trening og andre aktiviteter.

Nedtonet kontorstil med stuesignatur

Det er lett å la seg motivere av det man har på seg – det er vel tross alt derfor det finnes kleskoder på enkelte kontorer. Hjemme er det du som er sjefen over kleskoden, så sørg for at du legger deg på en inspirerende linje med et utvalg motiverende loungewear til dame. Erstatt dressbukser og jeans med elegante hettejakker og kule treningsdresser som egner seg like godt til en avslappet jobbstil som til trening og sofaen. Eller hva sier du til fargerike, vide bukser i sateng? Hva med en avkortet hettegenser over en lang singlett i favorittfargen? Mulighetene er mange!