alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Loungewear til herre

 
[549]

Utstrål det du har behov for å uttrykke – selv når du er alene hjemme. Velg og vrak mellom supermykt og komfortabelt loungewear til herre fra topp til tå!

1 / 12
Sideav 12

Loungewear til herre – et avslappet uttrykk fra adidas

Loungewear til menn signert adidas = jobbklær og treningsklær i ett. Med et avslappet uttrykk fra adidas kan du enkelt gå fra kontorpulten til en treningsøkt i stua uten å måtte skifte. Plagg som hettegensere, hettejakker og vide bukser egner seg godt til ulike former for aktivitet, og sikrer utmerket komfort gjennom hele dagen.

Øk motivasjonen med adidas

En 90-tallsinspirert treningsbukse i knallfarger eller en oversized hettegenser med den ikoniske Trefoil-logoen kan gjøre underverker for humøret – og for motivasjonen. Avhengig av hva som inspirerer deg, kan du finne spreke farger og spenstig grafikk eller mer klassiske uttrykk i nøytrale farger. Ser du etter en litt subtil måte å lette humøret på i hverdagen? Ta en titt på Crew-sokkene med tiger- og blomstermønster for en liten oppkvikker når du trenger det.

Spontane treningsøkter i loungewear til herre

Med loungewear til herre kan du enkelt få mer aktivitet i hverdagen! En soleklar fordel med loungewear fra adidas er nemlig at du til enhver tid kan snu på en femøring og ta deg en treningsøkt. De avslappede over- og underdelene i utvalget egner seg like godt til trening som til sofakos og hjemmekontor, slik at du kan ta spontane pauser fra det du gjør og gi kroppen en velfortjent økt på matta eller rundt kvartalet.