alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte NMD

 
[43]
NMD_R1 Primeblue Sko
NMD_R1 Primeblue Sko
NMD_R1 Refined Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 V2 Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 Sko
NMD 360 Sko
NMD_R1 J
NMD_R1 Sko
NMD_R1 Primeblue Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 Primeblue Sko
NMD_S1 Sko
NMD_R1 V3 Sko
NMD_R1 Sko
NMD_V3 Sko
NMD_V3 Sko
NMD_V3 Sko
NMD_R1 Sko
NMD 360 Sko
NMD 360 I
NMD_V3 Sko
NMD 360 C
NMD_R1 V3 Sko
NMD_R1 V3 Sko
NMD_R1 Spectoo Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 V2 Sko
NMD_R1 Sko
Bossk NMD_R1 Spectoo Sko
NMD_R1 Boba Fett Spectoo Sko
NMD_R1 Spectoo Sko
NMD_R1 V2 Sko
NMD_R1 Sko
NMD 360 Sko
NMD_R1 Spectoo Sko

Løp komfortabelt i svarte NMD-joggesko

Fremtiden møter fortiden i denne joggeskoen med den nyeste teknologien i et klassisk utseende. Her kombinerer vi det aller beste fra vår nyeste teknologi i et design som hedrer fortiden. Demping som gir deg respons tilbake og stretchy overdel som ligner sokker, gir en svært komfortabel følelse når du trer dem på føttene. Med de klassiske 3-Stripes på sidene, har designerne lekt seg med farger og forskjellige uttrykk. Svarte NMD passer også godt til alt, enten du har på deg jeans eller joggebukser.

Midtsålen gir deg energi

Yttersålen er laget av gummi som gir et fast, godt grep om underlaget. I tillegg er den lett og bøyelig, slik at du får et lett steg og foten får bevege seg slik den trenger når du løper. Inne i yttersålen ligger mellomsålen, og det er denne som gir deg den gode tilbakemeldingen i form av energi. Du vil kjenne det når du spretter opp fra hvert skritt, denne boosten som ligger i mellomsålen. Selve joggeskoen er laget av komfortabelt, pustende materiale og flere av modellene er laget av Primeknit-tekstil på toppen med innvendig, behagelig fôr.

Finn din favoritt

Enten du liker NMD-joggesko med et Star Wars™-design eller du finner et annet design som du liker ekstra godt, så vil du lett finne deg en favoritt i utvalget vårt av svarte NMD-joggesko. Og vi vet at når du først har funnet deg et par som du bruker, er det lett å vende tilbake til NMD-joggesko igjen og igjen. Det er noe med det klassiske designet som møter de nye, innovative teknologiene i en og samme modell. Sålene og toppen veier nesten ingenting, og det føles omtrent som å gå på luft. De sitter komfortabelt på foten, er lette å vaske og ser rett og slett bra ut.