alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på herresokker

 
[31]
Adi 21 Sokker HvitAdi 21 Sokker Hvit

Adi 21 Sokker

Fotball

Stort salg på herresokker som gir deg mulighet til å finne en perfekt fit

Sokker er et av de plaggene som det er alltid er lurt å investere uansett om du ikke trener aktivt eller ei. Med vårt store og spennende salg på herresokker kan vi tilby sokker av den beste kvalitet til selv den mest kresne herremann. Trenger du en sokk laget i pustende, lette og behagelige materialer for din neste joggetur? Eller vil du ha noe mer avslappet til fredagskvelden på sofaen? Hva med et par low-cut sokker i ankellengde laget av en myk blanding bestående av polyester, bomull og elastan? Hos vårt salg på herresokker har vi tilbud på trepakninger bestående av denne modellen. Dette er sokker som er perfekte for varme sommerdager, trening og et liv fylt med aktiviteter. De har en enkel fotbuestøtte som gir føttene det lille ekstra, samtidig som at den lenkede tåsømmen bidrar til en jevn og god følelse. For den litt mer eventyrlystne og vågale har vi også ankelsokker med en sterk fargepaljett, slik som varianter i rødt eller mørkeblått. Her får man innovativ adidas-teknologi som sørger for at føttene forblir tørre og den ekstra fotbuestøtten sørger for struktur og støtte. Selve sokken er laget ved hjelp av Primegreen som er bestående av resirkulerte materialer for en mer bærekraftig profil. Videre har dette produktet også en spesiell anatomisk Formotion-design som sørger for at den legger til rette for god ergonomi og passform.

Smarte og stilige sokker gjennom vårt outlet på herresokker

Teknologien som vi benytter i vårt outlet på herresokker, og særlig våre ankelsokker, bidrar til en eksepsjonelt god løpsopplevelse. Grunnet sin lave vekt, glatte overflate og evne til å transportere vekk fuktighet så forblir føttene tørre selv ved lange løpeturer, og de er tykke nok til at føttene unngår slitasje eller gnagsår og vannblemmer som ofte kan oppstå når skoene blir fuktige over tid.