alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Poloskjorter · Damer

 
[59]
1 / 2
Sideav 2

Preppy, klassisk og klar for aktivitet med poloskjorter til dame

Dette plagget har virkelig klassiske røtter, og med moderne oppdateringer kommer poloskjortene til dame med stilrene og oppdaterte statements når antrekket skal være litt ekstra. Kragen og knapperaden er de mest vanlige kjennetegnene, og med korte eller lange ermer å velge mellom, har du en som passer til all slags vær og temperatur. Kolleksjonene med poloskjorter til dame fra adidas inneholder kreasjoner som både tar treningsantrekket på tennis- eller golfbanen til premium-nivå og sørger for at du har bevegelsesfrihet til de kjappe manøvrene som trengs når du jager poengene eller sikter mot par i hele runder. Farger, materiale og snitt er også kjennetegn hos disse plaggene, der raglan og fleece settes sammen med avanserte funksjoner i Freshrite-materialene hos de mest avanserte versjonene, og ren bomull og resirkulert polyester i de litt mer avslappede versjonene.

Renskåret og sofistikert med en ekte poloskjorte til dame

Det er noe eget med et plagg som kan ta treningsstilen til nye høyder og samtidig være så grunnleggende og renskåret som en poloskjorte til dame. Flatterende form og snitt gjør det til kreasjoner som du kan bruke langt utenfor banen, enten det er skole, jobb eller kvelder på byen som står på planen. Farger, merker og emblemer sammen med de klassiske adidas-signaturene er med, og enten du velger ensfarget, mønstret eller kanskje litt av hvert til garderoben, finnes det poloskjorter til dame som holder følge uansett hva dagene måtte by på. Enten du spiller golf, bordtennis, tennis eller bare liker den markerte, sportsinspirerte stilen, finner du kreasjoner i disse kolleksjonene som tar steget fra bane til dagligliv og tilbake, nesten uten å merkes. Fukttransporterende egenskaper i treningsmodellene hjelper deg med å holde på komforten, sammen med sømløse modeller, fleece, raglan og jersey-versjoner som sørger for at du holder i gang gjennom alle 18 hull, eller til poengene virkelig står på din side. Stilen er klar, så nå er det bare å sette fart.