alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Poloskjorter · Menn

 
[158]
1 / 4
Sideav 4

Yt ditt ypperste i poloskjorter herre

Uansett hvilken anledning eller idrett, så vil adidas poloskjorter herre gi en anelse stil til garderoben din. Praktisk og stilig på tennisbanen, når du går mellom hullene på golfbanen eller når du utfordrer vennene dine til et slag squash. Poloskjortene er laget for at du skal kunne yte ditt beste med behagelig komfort.

Velg en poloskjorte herre som passer til spillet ditt

Gi golfspillet ditt det lille ekstra som det trenger med en adidas poloskjorte herre. Materialene og tekstilene som brukes i disse t-skjortene, har en innebygd UV-beskyttelse til timene som du bruker i sola og har også egenskaper som ventilerer og lar huden din puste. Poloskjorter til tennis er laget av et mykt stretchmateriale som følger bevegelsene dine gjennom hvert eneste slag og bruker en innovativ teknologi. Se bare på de ventilerende mesh-panelene som trekker bort svetten slik at du holder deg tørr gjennom spillet. Digger du fotball, finner du også en rekke adidas poloskjorter til herrer i fargene til favorittlaget ditt. Har du på deg en av disse, vil du føle at du spiller som en profesjonell, samtidig som du er komfortabel i en tekstil av myk piqué som holder deg tørr.

Like stilig som praktisk

Selv om du ikke deltar i noen idrett, så kan du bruke adidas poloskjorte på fritiden eller bare når du skal en tur på byen med venner. Om du vil vise frem lojaliteten din til et sportslag eller om du ønsker en enkel poloskjorte som erstatning for den vanlige t-skjorten for å gjøre stilen din litt smartere, så finner du en i utvalget. Du kan også finne poloskjorter med lange ermer i bomull eller polyester som vil gi et sporty uttrykk til antrekket ditt. De gir en komfortabel stil til en litt kjøligere hverdag.