alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blomstret shorts

 
[3]

Ta med sommervibbene hele året i blomstrete shorts

Det er ingen grunn til at sommeren skal avsluttes bare fordi dagene blir litt kortere. Med den rette blomstrete shortsen er vibbene med deg hele veien. Kanskje du ikke kan være utendørs hele året, men snittene i dette utvalget av kortbukser er ideelle for dagene som er fulle av plussgrader i været, eller for varmen du lager selv. Fukttransporterende materialer kommer nesten som standard i alle modellene, og de korteste versjonene med 80-tallets kjente form fra fotballbanen med splitter i sidene, sørger for bevegelsesfriheten du trenger.

Treningsstil som tar med seg varmen dit du er

Om ikke bokstavelig talt, så i alle fall i følelsen. Stilen din er din egen, og med de rette byggeklossene får du med deg et fargesterkt og iøynefallende uttrykk som ikke bare tar vare på stilen din gjennom de harde treningsøktene, men langt utenfor baner og treningssentre også. Sidesplitter gir både ekstra ventilering og bedre bevegelsesfrihet, og i Originals-modellene finner du klassiske former og øverste prioritering når det kommer til komfort, akkurat som du trenger både etter trening, og når dagen bare har vært litt lang. Løping er noe av den beste treningen man kan holde på med, og den rette blomstrete shortsen lar bena puste.

Bærekraftig og blomstrete, for deg og planeten

De blomstrete shortsene fra adidas er ikke bare med deg når dagene er varme. De er med planeten også, og med god samvittighet kommer den gode følelsen i tillegg. Økologisk bomull blir til et robust og slitesterkt materiale som føles bra, og med teknologien i Primegreen har adidas kommet med materialer som spiser av verdens plastavfall. Du hjelper til ved å bruke dem, prioritere dem og ta vare på dem. De små stegene betyr mye, og mange små steg blir til store, i blomstrete shorts fra adidas.