alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Shorts i store størrelser, til dame

 
[2]

Flotte tall dameshorts for høye damer

Hos adidas ønsker vi å tilby kvalitetsplagg til alle våre kunder, uansett størrelse, kroppsform eller høyde. Derfor har vi blant annet en rekke tall dameshort for våre høye, flotte damer som ønsker litt ekstra lengde på plaggene. Tall dameshorts kan brukes til både trening og fritid, avhengig av hva du har behov for. Klassiske plagg med 3-Stripes og Trefoil-logoen sørger for et sporty og klassisk look, mens fuktkontrollerende AEROREADY-egenskaper gjør shortsen behagelig og komfortabel – selv under den hardeste treningsøkten. Mange av modellene har tettsittende passform med høyt, elastisk liv for ekstra komfort, og du får både lange sykkelshorts og kortere varianter. Mange av modellene er laget med resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp, slik at du kan ha god samvittighet når du bruker dem.

Shorts for høye damer til alle anledninger

Det er ingen tvil om at shortsen er et favorittplagg når solen titter frem i sommermånedene, og vi har en rekke friske varianter med fine farger og lett passform. Bruk dem på en tur i marka eller i byen når du skal møte venninner på kafé, eller du kan style dem med en søt bluse og et par espadrillos til neste sommerfest. Det er imidlertid ikke sånn at du bare kan bruke shorts om sommeren. Det er også et populært valg for treningsplagg til innendørssport året rundt, enten det er på treningssenteret eller når du spiller ballsport innendørs. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike tall dameshorts i garderoben for forskjellige anledninger. Uansett hvilke modeller du velger, må du sørge for å ta godt vare på plaggene slik at de holder seg lenge. Unngå tørketrommel og tøymykner, vreng shortsene og vask dem med like farger og bruk kun skånsomt vaskemiddel. Husk også å vrenge plaggene før stryking for at de skal holde seg fine i lang tid.