alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne shortser

 
[50]
AFC H GK SHO Y GrønnAFC H GK SHO Y Grønn

AFC H GK SHO Y

Fotball

1 / 2
Sideav 2

Piff opp økten med grønne shortser fra adidas

Å trene er mye mer spennende når du har på deg en farge som inspirerer. Grønne shortser fra adidas er utviklet med innovative funksjoner som gjør at de skiller seg ut når det gjelder ytelse og komfort. Sjekk vårt utvalg av pustende treningsshortser i en behagelig kombinasjon av materialer som polyester og elastan. En fleksibel konstruksjon garanterer optimal bevegelsesfrihet som vil hjelpe deg å prestere under de tøffeste forholdene. Med modeller drevet av fukttransporterende teknologier som AEROREADY, vil du holde deg tørr og ubegrenset mens du presser deg lengre. Velger du en shorts laget med Primeblue, Primegreen eller resirkulert polyester, vil du også hjelpe oss med vårt mål om å redusere plastavfall. Du vil merke at vi tilbyr mange forskjellige nyanser av grønne shortser i alt fra vår klassiske 3-Stripes-stil til camo og grafikk. Retro, sporty eller elegant – vårt varierte utvalg av shortser i grønt sikrer at du vil finne den som vil motivere deg mot målet.

Shortser i grønt, egnet for din opplevelse

Med riktige treningsklær vil du føle deg bedre rustet til å prestere. Uansett om du er ute etter shorts for vektløfting, boksing, fotball eller tennis, så adidas har det du trenger. Her vil du finne et variert utvalg av stilige shortser i grønt som er bygget for å støtte deg under den valgte sporten. Sjekk vårt utvalg av grønne shortser med reflekterende detaljer som hjelper deg å være synlig når du løper eller sykler på kveldstid. Skjulte innerlommer med glidelås vil ta vare på mobil og andre eiendeler mens du fokuserer på økten. Velg kompresjonsshorts for god støtte under intensiv trening. Vi har også løsere shortser for basket og fotball, laget med hensyn til bevegelsesfrihet og ventilering. Under kjøligere forhold kan det i tillegg være lurt med et par tights under som gir ekstra varme.

Ta vare på din shorts

Tar du vare på din grønne shorts så sikrer du at kvaliteten og den nydelige fargen vil leve lenge. Så lite som å bruke skånsomt vaskemiddel og å fjerne den umiddelbart etter vask kan gjøre den store forskjellen. Sjekk vaskeinstruksene gjemt inni plagget ditt, og ta hensyn til vaskesyklus og bruk av tørketrommel. Hvis materialet tåler stryking, er det ofte anbefalt å bruke et kaldt strykejern og å unngå eventuelle motiv.