alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå shorts til menn

 
[25]

Yt ditt aller beste, uansett, i grå shorts til menn

Enten du løper runder på banen eller langs veien, så kommer du langt i en adidas grå shorts til menn. Vi har en mengde shortser til forskjellige aktiviteter, derfor vil enhver atlet finne en favoritt i mengden. Noen shortser er laget spesielt til de som elsker å svømme eller drive med idrett på stranda. Svømmeshortsene våre er av en tekstil som tørker hurtig og som også er lett og komfortabel å ha på seg. De har snorer i midjen slik at du kan tilpasse den til deg og den sitter som den skal. Vi bruker ofte miljøvennlige tekstiler som drar svetten bort fra kroppen. Derfor blir en grå shorts til menn alltid behagelig å ha på, selv når du trener hardt.

Spill, lek og tren så hardt som du vil

Du finner lett en grå shorts til menn som tåler at du trener så hardt som du har lyst til å trene. Flere modeller har en god ventilasjon og passer til både komfort og bevegelsesfrihet, selv når du virkelig har en hard treningsøkt. Teknologien som vi bruker, garanterer en komfort som varer gjennom hele treningsøkten, og shortsen vil sitte perfekt, enten du velger en løs eller en tettsittende.

Velg deg en favoritt

Enten du velger deg en grå shorts av bomull og blir med oss for å forbedre bomullsdyrking globalt eller du velger deg en i resirkulert polyester som støtter opp om et plastfritt hav, så er du med oss på veien mot en bedre verden. Du vil finne en shorts til enhver atlet og til enhver idrett i sortimentet vårt, så du må velge deg en favoritt som passer til nettopp det du skal. Enten det er adidas Trefoil eller adidas 3-Stripes som pryder shortsen, så er du klar.