alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere til skating

 
[7]

Hold varmen på brettet med en hettegenser til skating

Kaldere temperaturer betyr absolutt ikke at du må legge skateboardet på hylla for sesongen. Med skater hettegensere fra adidas blir du fullt rustet til å perfeksjonere skatetriksene dine når gradestokken synker. En Heavyweight-genser i collegestoff av bomull er ekstra robust, så den tåler det som kommer din vei på brettet – enten det er været eller nye moves det er snakk om. En genser i fleece lar deg utvide sesongen enda lengre – og hvem vil vel ikke det? En genser med kengurulomme gir deg et sted å varme frosne hender, mens en strammesnor i hetten lar deg holde været ute. Ribbestrikkede mansjetter og kant gir fasong til en løsere passform, så du kan finjustere stilen din og briljere på brettet.

Bevegelsesfrihet og stil i ett

Du trenger ikke å velge enten eller – med hettegensere til skatere fra adidas får du plagg som er designet for å gi deg bevegelsesfriheten du trenger for å prestere, samtidig som du opprettholder det ikoniske skate-uttrykket ditt. Klassisk adidas-grafikk som 3-Stripes og Trefoil lar deg tre inn i rekkene blant de største av de største, og gir deg selvsikkerheten du fortjener når du presser grenser og tar brettet ditt til nye høyder, enten det er gjennom gatene eller i skateparken. En fullverdig adidas-look slår aldri feil, og med en skate hettegenser er du klar for å ta fatt på neste utfordring med stil.

Laget for å vare

Skateboard-hettegensere som du finner her hos adidas er laget med kvalitetsmaterialer – som ofte er resirkulerte eller produsert med bærekraft i tankene – og det er ikke så mye som skal til for å holde dem ved like. Vask dem på kaldt, skånsomt program sammen med lignende farger, og tørk dem på lav varme i tørketrommelen, så er du klar for neste dag på brettet, enkelt og greit.