alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skateboarding · Menn

 
[148]
Nora Sko SvartNora Sko Svart

Nora Sko

Originals

Nora Sko HvitNora Sko Hvit

Nora Sko

Originals

TEE-CREW SvartTEE-CREW Svart

TEE-CREW

Menn Originals

Samba ADV Sko SvartSamba ADV Sko Svart

Samba ADV Sko

Originals

1 / 4
Sideav 4

Skateboarding-utstyr til menn

Skateboarding er en aktivitet – og en kultur – som samler og oppfordrer til utforsking av verden og egne fysiske grenser. Frihetsfølelsen som oppstår i det du hopper på brettet og kan suse av gårde ned veien, er uimotståelig for skatere over hele verden. Finn det du trenger til garderoben, og fyll på med skateboarding-utstyr til menn fra adidas.

Møt hverdagen i street-smart bekledning

Match skateboard-skillsene med en avslappet look – som retroinspirerte hettegensere fra adidas Originals-arkivet, nedtonede chinos og t-skjorter med oversized trykk i front. Gatestilen er inspirert av skateboard-kulturen og passer like godt på brettet som til hverdagslige aktiviteter og hjemmetid. Med aktivitetstilpasset teknologi som Climalite, har du forbedret ventilasjon, fukttransportering og økt temperaturregulering i ett, så du holder temperaturen komfortabel over rampen, mens du tar en backside-flip, på gata eller i parken. I utvalget skateboarding-utstyr til menn finner du dessuten også stilige luer og skatecaps samt ryggsekker, midjevesker og duffelbager.

Sikre godt grep på brettet

Gode skatesko kan være avgjørende, såvel for resultater som for hvordan du føler deg på brettet og på gata. Blant adidas’ utvalg skateboarding-utstyr til menn finner du en rekke optimaliserte skatesko som sikrer økt grep og brettfølelse, og med gode yttersåler som absorberer støt – slik at du kan ta sjanser på brettet. Uansett om du er ute etter hverdagslige skatesko eller optimalisert skateboarding-utstyr til menn, bør du se etter sko med utmerket støtte i hælen, såler som absorberer støt og som tåler godt med motstand under en skateøkt eller urban gange. Se for eksempel etter Bounce-støtdemping som sikrer økt komfort og fleksibilitet enten du skater eller kaféhopper, og velg skatesko med Geofit-konstruksjon for en anatomisk riktig og komfortabel passform.