alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Blå kjoler og blå skjørt

 
[23]
Frill Kjole
Tennis Pop-Up Skjørt
Frill Skjørt
Club Tennis Pleated Skjørt
Ultimate365 Solid Skort
Always Original Laced Strap Kjole (store størrelser)
Tennis Y-Kjole
Adicolor Classics Woven Back Oversized Genserkjole
Adicolor Classics Tight Summer Kjole
ALL-IN-ONE TENNIS KJOLE
Blue Version Long Print Strap Kjole
Sport HEAT.RDY Sleeveless Kjole
Tennis Premium Skjørt
Go-To Golf Kjole
Terrex PrimaLoft Insulation Skjørt
Tennis Premium Primeknit Kjole
Ultimate365 Primegreen Printed Skort
Ultimate365 Printed Skort

Tidløse og feminine blå kjoler og blå skjørt

Vi vet alle at trender endres raskt i moteverdenen, og mange syns det kan være utfordrende å henge med. Imidlertid er det heldigvis sånn at noen plagg og farger aldri går av moten, og blå kjoler og blå skjørt er definitivt gode eksempler på tidløse klassikere. Blå kjoler og blå skjørt kan kombineres på uendelig mange måter for å oppnå ulike antrekk. Uansett om du skal erstatte en gammel favoritt eller trenger inspirasjon til nye klær, er vi sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter i nettbutikken til adidas. Vi har en rekke feminine og rålekre blå kjoler med en sporty tvist, og et bredt utvalg av forskjellige blå skjørt å velge mellom. Vi er sikre på at du finner noe som faller i smak her.

Blå kjoler og blå skjørt til alle anledninger

Hos adidas finner du blå kjoler og blå skjørt til alle anledninger, takket være de klassiske og stilige utformingene som gjør at de kan styles opp og ned etter humør, sesong og preferanser. Ser du etter er nytt, blått skjørt? Velg mellom løse og ettersittende varianter i forskjellige lengder for å finne modellen som passer best til deg. Kombiner det med en magetopp, ballerinasko og en søt skulderveske for en feminin look, eller bruk den med en oversized T-skjorte med Trefoil-emblem for en sporty vri som passer både i byen, på stranden og på tur i marka. Er det en fin og komfortabel blå kjole du ser etter? Velg en kjole med et løst og avslappet snitt som er like fin til rolige filmkvelder hjemme med din kjære som til en søndagslunsj med gode venner. Med en olajakke og et par chunky sneakers har du en komplett look som passer til de aller fleste anledninger.