alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjørt og Kjoler · Grå

 
[6]

Elegant og sporty med grå skjørt og kjoler

Tennis, golf, eller hverdag - adidas sine grå skjørt, og kjoler, hjelper deg å holde selvtillit og stil på topp i en perfekt kombinasjon av sporty uttrykk og tøft design. Samtidig som adidas' kjente kvalitet sørger for yteevne og smarte løsninger som hjelper deg i din utfoldelse. Være seg når tempoet går opp på banen, eller du trenger fri bevegelse til å få det rette golfsvinget. Blant våre skjørt og kjoler vil du finne ditt nye favorittplagg til din aktive hverdag. Eller også til en avslappet hverdag mens du bevarer det sporty uttrykket og drar fordel av smarte løsninger for idrett.

Komfort og ytelse i fokus

Ta kontroll på aktiviteten, med hjelp fra våre grå skjørt og kjoler som holder deg behagelig, luftig og kjølig når temperatur og intensitet stiger. Med et grått skjørt, eller kjole, fra adidas skal du både se, føle og være best i din fremtoning og trening, for ikke å nevne kampen. adidas er ikke uten grunn et førstevalg for topputøvere verden over. 3-Stripes på skjørtet, eller en Trefoil på din grå kjole viser frem både kvalitet og bevissthet. En bevissthet som strekker seg til materialene plaggene er konstruert av, adidas gjør sitt for naturen ved å satse på å bruke resirkulert polyester, eller en mer bærekraftig bomull i konstruksjon av sine plagg. Her får du ytelse og komfort med god samvittighet. 

Like bra på banen som den avslappete sommerdagen

adidas sine skjørt og kjoler i grått er ikke bare sporty og tekniske, her finner du også plagg som er ment for å ta det beste av atletisk tøy og bruke disse løsningene for å gi deg en behagelig hverdag når sommeren står på sitt varmeste. adidas leverer varene for din sporty livsstil.