alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte kjoler og skjørt

 
[49]
Kjole
Club Tennis Pleated Skjørt
Marimekko Run Icon 3-Stripes Kjole
Rib Kjole
Adicolor Neuclassics Tee Kjole
Adicolor Classics Tee Kjole
Skater Kjole
Adicolor Kjole
Tennis Match Skjørt
Crew Kjole (store størrelser)
Always Original Laced Strap Kjole
Crew Kjole
Club Tennis Skjørt
Always Original Laced Tee Kjole
Ultimate365 Solid Skort
Adicolor Classics Vest Kjole
Frill Skjørt
Ruffled Skort
Club Skjørt
Tennis U.S. Series Y-kjole
Terrex Agravic Pro Skjørt
Voyager Skort
Adicolor Classics Long Sleeve Kjole
Adicolor Classics Tricot Skjørt
Always Original Rib Two-in-One kjole
Adicolor Classics Tight Summer Kjole
Tennis Rich Mnisi Primeknit Kjole
Always Original Sweatshirt Kjole (store størrelser)
Paris Tennis Match Skjørt
Long Sleeve Kjole
Always Original Snap-Button Skjørt
Adicolor Split Trefoil Tee Kjole
Adicolor Classics Tee Kjole (store størrelser)
GLAM ON TENNIS Y-KJOLE
Always Original Laced Skjørt
Adicolor Classics Big Trefoil Tee Kjole
Always Original Snap-Button Skjørt (store størrelser)
Sport Skort
Always Original Sweatshirt Kjole
Tee Kjole
Tennis Rich Mnisi Premium Skjørt
Always Original Rib Two-in-One kjole (store størrelser)
Adicolor Classics Polar Fleece Skjørt
1 / 2
Sideav 2

Tidløse og klassiske svarte kjoler og skjørt fra adidas

Vi kjenner alle til "den lille svarte" – et av de mest anvendelige plaggene vi har i garderoben. adidas har laget en sporty vri på den klassiske svarte kjolen og har en rekke ulike varianter av stilige og tidløse svarte kjoler. I tillegg har vi et bredt utvalg av svarte skjørt som kan styles på uendelig mange måter for å oppnå forskjellige uttrykk. Uansett hva slags svarte kjoler og skjørt du leter etter, er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter i kolleksjonen vår.

Klassiske svarte kjoler med en sporty vri

Ser du etter en ny svart kjole? Da har du kommet til rett sted. adidas har en rekke råkule svarte kjoler som passer til det aller mest. Dersom du ønsker en avslappet og casual look, kan du gå for en svart skatekjole som gir skateboard-vibber med en stor Trefoil-logo foran. Behagelig, elastisk bomull holder deg komfortabel hele dagen. Kombiner kjolen med en kul leggings eller gå med bare ben på de varmere dagene. Et par chunky sneakers og en kul skinnjakke fullfører streetwear-looken. Er du på utkikk etter litt mer glitter og glam? Velg en råstilig adidas-kjole i bomull med glitrende design og supermykt bomull. Med denne er du klar for både hverdags og disco!

Tidløse svarte skjørt som passer til alt

I tillegg til en rekke kjoler, har vi et bredt utvalg av moteriktige og sporty svarte skjørt. Dersom du ser etter en enkel og allsidig variant, kan du velge et trikot-skjørt med smal passform og elastikk i livet. Trykknappene på siden gir en kul 90-talls vibe. Er det et treningsskjørt du ser etter, perfekt til bruk på tennisbanen? Velg et hurtigtørkende skjørt som er laget av mykt materiale som trekker svette og fukt bort fra huden, slik at du holder deg tørr gjennom hele kampen.