alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte kjoler og skjørt

 
[50]
Frill Kjole SvartFrill Kjole Svart

Frill Kjole

Damer Golf

1 / 2
Sideav 2

Tidløse og klassiske svarte kjoler og skjørt fra adidas

Vi kjenner alle til "den lille svarte" – et av de mest anvendelige plaggene vi har i garderoben. adidas har laget en sporty vri på den klassiske svarte kjolen og har en rekke ulike varianter av stilige og tidløse svarte kjoler. I tillegg har vi et bredt utvalg av svarte skjørt som kan styles på uendelig mange måter for å oppnå forskjellige uttrykk. Uansett hva slags svarte kjoler og skjørt du leter etter, er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter i kolleksjonen vår.

Klassiske svarte kjoler med en sporty vri

Ser du etter en ny svart kjole? Da har du kommet til rett sted. adidas har en rekke råkule svarte kjoler som passer til det aller mest. Dersom du ønsker en avslappet og casual look, kan du gå for en svart skatekjole som gir skateboard-vibber med en stor Trefoil-logo foran. Behagelig, elastisk bomull holder deg komfortabel hele dagen. Kombiner kjolen med en kul leggings eller gå med bare ben på de varmere dagene. Et par chunky sneakers og en kul skinnjakke fullfører streetwear-looken. Er du på utkikk etter litt mer glitter og glam? Velg en råstilig adidas-kjole i bomull med glitrende design og supermykt bomull. Med denne er du klar for både hverdags og disco!

Tidløse svarte skjørt som passer til alt

I tillegg til en rekke kjoler, har vi et bredt utvalg av moteriktige og sporty svarte skjørt. Dersom du ser etter en enkel og allsidig variant, kan du velge et trikot-skjørt med smal passform og elastikk i livet. Trykknappene på siden gir en kul 90-talls vibe. Er det et treningsskjørt du ser etter, perfekt til bruk på tennisbanen? Velg et hurtigtørkende skjørt som er laget av mykt materiale som trekker svette og fukt bort fra huden, slik at du holder deg tørr gjennom hele kampen.