alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette sko til herre

 
[133]
1 / 3
Sideav 3

Hold føttene tørre i vanntette sko til herre

Enten du skal gå fra hull til hull på golfbanen eller vil helt til topps i fjellet, kan vanntette sko til herre være nettopp det som skal til for at turen og dagen din skal bli perfekt. Vi har vanntette sko til herre til de fleste aktiviteter, så her er det bare å finne en favoritt i utvalget. Med den aller siste teknologien i bruk avviser skoene vann, slik at du holder deg tørr helt til topps.

Vanntette materialer med pustende egenskaper

Flere er utstyrt med en vanntett GORE-TEX® -membran som puster og derfor garantert holder deg tørr på føttene gjennom hele turen. Denne er nemlig langvarig vanntett. I tillegg til å holde føttene dine tørre vil du finne flere modeller som har Boost-demping som gir en komfort og en energiretur uavhengig av temperaturen ute. Hvert steg blir en drøm med disse sålene, og med en yttersåle av solid gummi, er du sikret en god tur. Vanntette fjellsko har også en plate i mellomsålen for ekstra beskyttelse av føttene dine mot skarpe gjenstander i terrenget. Dermed skal du være rustet for en topptur som går inn i minnebøkene.

Slitesterke materialer

Enten du trenger et par fjellsko, golfsko eller du vil ha deg et par vanntette joggesko, så bruker vi slitesterke materialer som gjør at skoene rett og slett tåler at du bruker dem. Og enda mer. Både materialene i sålene og materialene i overdelene tåler slitasje og er laget for å brukes. De er også laget for at du skal kunne holde stilen der ute på golfbanen eller oppe på fjelltoppen. Se bare på de rene linjene og på hvordan 3-Stripes er plassert på skoene. Du vil ikke være i tvil om at når du velger vanntette sko til herre fra adidas, velger du fra øverste hylle.