alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Grønn

 
[117]
1 / 3
Sideav 3

Grønne joggesko fra godteriposen

Server deg et stykke stilfulle grønne joggesko fra adidas' skokonditori! Disken frister med en lang rekke smakfulle varianter av fottøyet fremfor alle, nemlig joggeskoen. Hva med semsket skinn i mørk dropsgrønn? Værsågod. Eller 70-tallsinnspirerte treningssko i pistasjfarget innpakning, strødd med uimotståelige 3-Stripes og Trefoil i skjønn forening? Ja visst! Det er bare å ta for seg, for her er det noe for enhver smak.

Superkomfortable joggesko med eviggrønt design

At skoene er lekre, det ser man ved første øyekast. Men det er ikke snakk om sukker uten substans. Det som gjør joggeskoene enda mer fristende, er hvor behagelige de er å gå i. Når man trer overdelen i semsket skinn eller lett og luftig nylon over foten, er det som om man tar på seg en sokk. Det føles som å gå på en eviggrønn blomstereng en behagelig og solrik sommerdag, mens den varme vinden kjærtegner hele deg for hvert skritt du tar i de lette og luftige, grønne godteposene. Her får du støttende passform til småturene og innsydd forsterkning til treningsøktene. For å nevne noe. Skoene funker også som et friskt pust ved småfestelige anledinger hvor du ønsker å skille deg litt ut eller er lysten på litt ekstra oppmerksomhet.

Blandet drops

Men selv om man ikke er kjempeglad i snop, eller forsøker å passe på sukkerinntaket, tilbyr grønne joggesko dra adidas rikelig man kan godte seg over. Vintagesko i ekte retro-stil for de som er opptatt av design. En solid terrengsko for den som krever etter natur, med revnesikker overdel og støtsabsorberende undersåle. Eller hva med sport treningssko for den som dropper lørdagsgodtet og heller vil spille en runde basket med gutta i ballbingen før man stikker på konsert med det nyeste hiphop-fenomenet i byen. Kort sagt tilbyr adidas grønne joggesko for enhver gane.