alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Menn · Svart

 
[369]
Y-3 Itogo SvartY-3 Itogo Svart

Y-3 Itogo

Y-3

1 / 8
Sideav 8

Løp raskere i svarte joggesko herre

Et aktivt design som hjelper deg å løpe raskere med sin innovative teknologi vil en svart joggesko herre fullføre garderoben din på sin egen unike måte. Den ikoniske Trefoil-logoen eller de klassiske 3-Stripes pryder de fleste joggeskoene. Med lette såler som støtter og demper, er du så rask som du kan være når du har dem på, samtidig som du sørger for suveren komfort til føttene dine. Komfortable, svarte joggesko herre er nettopp det utstyret du trenger for å få opp farten.

Den klassiske svarte

Vi har et bredt utvalg av joggesko i forskjellige farger, men svart er helt klart et stilig valg. Den er lett å kombinere med treningstøy i andre farger og med de fleste antrekk som du vil bruke til. En komfortabel såle gjør at du kan gå og løpe langt, de er nemlig designet for å støtte og dempe underveis. Med yttersåler som holder et godt grep er det lett å være aktiv når du selv vil. Se etter detaljer med reflekser til lange kveldsturer i mørke høstkvelder. Enten det er reflekser i de klassiske 3-Stripes eller de ligger i andre detaljer.

Høy ytelse i en sko

Det er viktig å velge de rette adidas skoene til din idrett. Samtidig som den beskytter deg mot skade, vil en spesifikk sko støtte foten din gjennom aktiviteten og du kan yte ditt aller beste. Hvis du spiller mye fotball trenger du sko som tar presset fra føttene dine og bevarer dem gjennom spillet. I andre spill trenger du korrekt stabilitet når du beveger deg fra side til side. Når du velger løpesko må de være fleksible slik at føttene dine får den bevegelsesfriheten de trenger gjennom løpet. Velg svarte joggesko herre etter hva du skal bruke dem til og du kan yte ditt aller beste.