alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sneakers · Menn · Svart

 
[338]
Stan Smith Lux Sko
NMD_R1 Sko
Powerlift 5 Vektløftersko
Gazelle sko
Terrex Trailmaker Mid COLD.RDY Tursko
NMD_R1 Sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Box Hog 2.0 Sko
Superstar Sko
Advantage Base Court Lifestyle Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 COLD.RDY 2.0 Sko
NMD_R1 Sko
Terrex AX4 Mid GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Snowpitch COLD.RDY Tursko
Gazelle Sko
Speedex 18 Tokyo Boxing Sko
Adipower Weightlifting 3 Sko
VL Court 2.0 Sko
Terrex Conrax BOA RAIN.RDY Tursko
OZWEEGO Sko
Tracerocker 2.0 GORE-TEX Terrengløpesko
TERREX Free Hiker 2 GORE-TEX Hiking Sko
Stan Smith Sko
NMD_R1 Primeblue Sko
Ultra 4DFWD Sko
Terrex Free Hiker GORE-TEX Hiking Sko 2.0
Supernova GORE-TEX Sko
Run 60s 2.0 Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Stan Smith Crepe Sko
Racer TR21 Sko
GSG-9.7.E Støvler
Ultra 4D Sko
Duramo SL 2.0 Sko
NMD_R1 V2 Sko
Trainer V Sko
NMD_R1 Primeblue Sko
Kaptir 2.0 Sko
Superstar Vegan Sko
Superstar Sko
Galaxy 6 Sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle Sko
1 / 8
Sideav 8

Løp raskere i svarte joggesko herre

Et aktivt design som hjelper deg å løpe raskere med sin innovative teknologi vil en svart joggesko herre fullføre garderoben din på sin egen unike måte. Den ikoniske Trefoil-logoen eller de klassiske 3-Stripes pryder de fleste joggeskoene. Med lette såler som støtter og demper, er du så rask som du kan være når du har dem på, samtidig som du sørger for suveren komfort til føttene dine. Komfortable, svarte joggesko herre er nettopp det utstyret du trenger for å få opp farten.

Den klassiske svarte

Vi har et bredt utvalg av joggesko i forskjellige farger, men svart er helt klart et stilig valg. Den er lett å kombinere med treningstøy i andre farger og med de fleste antrekk som du vil bruke til. En komfortabel såle gjør at du kan gå og løpe langt, de er nemlig designet for å støtte og dempe underveis. Med yttersåler som holder et godt grep er det lett å være aktiv når du selv vil. Se etter detaljer med reflekser til lange kveldsturer i mørke høstkvelder. Enten det er reflekser i de klassiske 3-Stripes eller de ligger i andre detaljer.

Høy ytelse i en sko

Det er viktig å velge de rette adidas skoene til din idrett. Samtidig som den beskytter deg mot skade, vil en spesifikk sko støtte foten din gjennom aktiviteten og du kan yte ditt aller beste. Hvis du spiller mye fotball trenger du sko som tar presset fra føttene dine og bevarer dem gjennom spillet. I andre spill trenger du korrekt stabilitet når du beveger deg fra side til side. Når du velger løpesko må de være fleksible slik at føttene dine får den bevegelsesfriheten de trenger gjennom løpet. Velg svarte joggesko herre etter hva du skal bruke dem til og du kan yte ditt aller beste.