alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne sokker

 
[6]

Spenstig farge og spenstig ytelse med grønne sokker fra adidas

Ikke bare vil du yte godt med riktige sokker på bena, men du vil også ta deg ekstra godt ut. Det være seg for fotball eller for treningsstudioet – kombinasjonen av passform og materialvalg, i tillegg til en spenstig grønnfarge, vil gi deg en ekstra kick i aktiviteten. Her finner du ultralette sokker for løping, sokker for fotball, eller bare en herlig pakke med grønne sokker til de minste som sitter godt på foten. Uslåelig komfort og uslåelig farge i en herlig kombinasjon.

Fotball, løp og hverdag

Vær iøynefallende og komfortabel i sokker med smart plasserte mesh-innfellinger som lar bena puste under driblingen gjennom motstanderlaget. adidas sine grønne sokker for fotball er designet for komfort og ytelse på banen. Du finner også løpe- og barnesokker i fengende grønnfarger, med gode løsninger for passform, ofte laget i lette og resirkulerte materialer. For de minste i familien er kanskje også en myk demping i hæl og tå ekstra behagelig når de hopper og løper seg fremover i hverdagen. Sokker er grunnstøtten for atletisk utfoldelse, og et basisplagg i en sporty hverdag. Finn din stil og komfort, og sett en fargerik prikk over i-en til ethvert antrekk med grønne sokker fra adidas.

Din stil, din komfort

Du tenker kanskje ikke alltid like mye over det, men sokkene dine er en viktig del av antrekket ditt. Enten det er til fritid eller trening, så vil sokker som er gode i passformen og stilige i utseendet gi et personlig preg til antrekket ditt, og komfortabelt la deg vise frem personligheten din. Enten det er sokker for fotball som går helt til kneet, eller løpesokker som like gjerne kan brukes i sofakroken, så kan du ta del i en egenartig og sporty hverdag med grønne sokker fra adidas.