alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte sokker

 
[66]
1 / 2
Sideav 2

Svarte sokker støtter stegene dine

Laget av bomull eller resirkulert polyester med demping, fotbuestøtte og tåsøm for en tettsittende passform. Svarte sokker kan gi deg nettopp den støtten du trenger for å yte ditt aller beste på trening. Enten du velger svarte sokker med lett kompresjon eller du foretrekker dem med en riktig passform, så har vi favorittene til deg.

Tilpass lengden til bruk

Du får svarte sokker i alle lengder. Helt fra den usynlige som skjuler seg i skoen, ankelsokken som bare titter så vidt over skokanten, tennissokken som dekker gapet mellom sko og bukse, til selve fotballsokken. Vi har svarte sokker i forskjellige lengder og alle er like behagelige på foten når du trener. Med støtte og demping på strategiske steder, er det lurt å velge svarte sokker i den lengden som du trenger for å få god nok støtte på treningen. Noen modeller har en lett kompresjon i hele lengden slik at du føler en lett klem fra den tettsittende passformen. Andre modeller er så lette at du ikke kjenner sokken på foten i det hele tatt, men med en AEROREADY som trekker bort fuktighet slik at du kan yte ditt beste og likevel holde deg tørr. Med vattering i hælen og tåen får du likevel den dempingen du trenger.

Resirkulert polyester eller bærekraftig bomull

Vi støtter et plastfritt hav og resirkulerer derfor polyester. For deg som har prøvd dette produktet før, så vet du at kvaliteten er til og med enda bedre selv når det er resirkulert. Vi tenker bredere også når det gjelder bomull og støtter opp om en bærekraftig bomullsdyrking verden rundt. Du vil merke det på de svarte sokkene. Enten du liker de klassiske adidas 3-Stripes eller Trefoil er den sporty, klassiske stilen laget for at du skal kunne yte ditt aller, aller beste.