alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte solbriller

 
[24]

Lekre solbriller i sort

For den som er interessert i nye briller har vi et omfattende og spennende utvalg som passer til det aller meste. Enten du er på utkikk etter briller til trening, ski eller fritid har vi akkurat det du ser etter av tidløse og klassiske briller av høy kvalitet. Vi har lang erfaring med å designe og utvikle briller som er laget for å fungere under tøffe forhold, og våre kule briller til sport og fritid er bare et eksempel på akkurat dette.

Hva er fordelen med våre briller?

Ta våre briller til treningsbruk som et eksempel. De er laget for å være mest mulig komfortable under hard trening og konstruert for å holde svette og fukt vekk fra ansiktet ved høy påkjenning som ofte inntreffer når en spiller padel, tennis eller squash i varmen. Med utskiftbare puter på nesen som kan justeres og utskiftbare glass i ulike farger og design har man mange muligheter til å skape sitt eget uttrykk og spillerom til å være kreativ. Videre har brillene et smart antiduggsystem som er satt sammen av ni hull samtidig som de er laget for å være sklisikre med egne kontaktpunkter på stengene. Dette systemet gjør at brillene sitter langt bedre.

Hva bør du se etter når du handler sorte solbriller fra adidas?

Det viktigste som gjelder for alle som handler sorte solbriller, er størrelse og passform. Solbrillene må sitte komfortabelt på nesen samtidig som de ikke må skli av ved løping eller sprinting og ved høye temperaturer. Våre briller er nettopp spesialutviklet for å kunne benyttes ved hard trening og i krevende forhold, slik som ute i kraftig vind eller ved fjellturer med sterkt sollys. Videre er det også viktig at brillene kjennes lette på ansiktet, noe som gjør løping og aktivitet lettere og mer behagelig.