alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badesko til dame

 
[142]
1 / 3
Sideav 3

Sporty, behagelige og stilige badesko til dame

Uansett om du skal på strandferie, badeland eller bare ta deg en tur ut i varmen, er det viktig å ha gode sko som både er luftige og komfortabel på foten. Hos adidas får du et bredt utvalg av svømmesko og badesko til dame som behandler føttene dine slik de bør behandles. Det er et kjent faktum at føttene har en tendens til å hovne opp i varmen, men med gode sko fra adidas er ikke dette et problem. Du kan velge mellom en rekke ulike farger, størrelser og varianter for å finne det paret som passer best til deg og ditt bruk. Vi anbefaler å ha flere stilige badesko i garderoben, slik at du kan variere etter antrekk og anledning.

Badesko til dame som passer til alt

Akkurat som navnet tilsier, er det ideelt å bruke badesko når man skal bade – enten det er i basseng eller på stranden. De stilige skoene kan også brukes til hverdags, takket være det tidløse designet og mange bruksområder. Du kan for eksempel kombinere et par klassiske sandaler i hvitt med en fargerik sommerkjole, eller du kan bruke badesko i en knallfarge til en kul shorts og en fin bluse. Topp det hele med en solhatt, et par store solbriller og en moteriktig skulderveske for et komplett sommerantrekk.

Slik vasker du badesko

Det er kanskje ikke så overraskende, men badesko er en av de letteste skotypene å vaske. Skoene er designet for å tåle vann, og det er derfor enkelt å skylle av dem hvis de er fulle av sand eller smuss. Dersom du skal bruke såpe, bør du likevel huske på å bruke en skånsom variant for å unngå unødig slitasje. Unngå også å la skoene tørke på veldig varme steder, men heller la dem stå i romtemperatur. Da unngår du at sålen krøller seg innover og at materialene skades.