alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-Skjorter · Blomstret

 
[6]

Pynt treningen med en blomster t-skjorte

Ta på deg en dekorativ blomster t-skjorte på trening. Et samarbeid mellom adidas og her studio London har resultert i en lekker blomsterkolleksjon slik at du kan blomstre gjennom en hard treningsøkt. Med fargerik grafikk og Trefoil-logo skiller du deg ut fra mengden og ser bra ut. Finn den lengden du liker best, enten du liker en kort eller litt lengre t-skjorte. Blomster t-skjortene finner du i flere størrelser, helt fra barnestørrelser til store voksenstørrelser. Enten du bruker den på trening med treningstights under eller du har den over blå jeans i hverdagen, vil du føle deg komfortabel i den myke bomullen.

Vinn i en blomster singlet fra adidas

Blomsterkolleksjonen er av den samme kvaliteten som resten av treningsklærne fra adidas. Det betyr at også de av lett, vevd polyester ventilerer når du trener og at du kan konkurrere for å vinne. Velg en tettsittende tanktopp for bedre støtte når du trener. Den elastiske toppen følger bevegelsene dine og har en komfortabel fuktkontroll. Noen spennende grafiske blomster på singleter fra adidas kommer fra inspirerende Brasil i samarbeid med FARM Rio. Resultatet er lekre tanktopper designet til harde treningsøkter.

Komfortabel i AEROREADY

adidas vet hva kravstore atleter kan være og ligger alltid et steg foran for å sørge for at alle blir fornøyde. Topper i fuktkontrollerende AEROREADY lar deg trene hardt og holder deg tørr hele treningen igjennom. I resirkulert vevd polyester og bomull som støtter en forbedring av bomullsdriften verden rundt, kan du trene som en mester i det aller beste. AEROREADY finnes i topper og t-skjorter fra barne- til voksenstørrelser, det samme gjelder resirkulert polyester og bærekraftig bomull. Bare hiv en blomster t-skjorte over hodet neste gang du skal på trening eller ha den på hele dagen, så forstår du hvorfor vi er så stolte av blomsterkolleksjonen vår.