alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-Skjorter · Gul

 
[40]
Run It Running T-skjorte
Own The Run Long Sleeve T-skjorte
Future Icons Embroidered Badge of Sport T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve T-skjorte
Techfit Training T-skjorte
adidas x Karlie Kloss Long Sleeve T-skjorte
Essentials FeelVivid Drop Shoulder T-skjorte
Padel T-skjorte
Parley Run Fast Running Tanktopp
Camo Series Allover Print T-skjorte
adidas x Classic LEGO® T-skjorte
Studio Lounge T-skjorte
UNITEFIT AEROREADY Run for the Oceans T-skjorte (unisex)
Club Tennis T-skjorte
adidas x Classic LEGO® T-skjorte
Fast Allover Print Running T-skjorte
Skateboarding 4.0 Logo T-skjorte (unisex)
Own the Run Cooler T-skjorte
AEROREADY Yoga Loose T-skjorte
AEROREADY HIIT T-skjorte
Trefoil Series Street t-skjorte
Hyperglam Cut 3-Stripes Long Sleeve Crop Top
adidas x Classic LEGO® T-skjorte
Disney Bambi Graphic T-skjorte
adidas x Classic LEGO® T-skjorte
adidas x LEGO® Move AEROREADY Long T-skjorte
adidas x LEGO® Play Tanktopp
Runner T-skjorte
Tennis Luxe Cropped T-skjorte
adidas x Classic LEGO® T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Crop Top Rib T-skjorte
Hyperpulse Crop Tanktopp
Always Original Graphic Long Sleeve T-skjorte
HEAT.RDY Level Two T-skjorte

Spreke, gule t-skjorter fra adidas med trendy og gatesmart look

Den tyske giganten adidas har alltid vært ensbetydende med kvalitet og stil når det kommer til treningsklær og sportsutstyr. Den berømte merkevarens store og innholdsrike katalog byr på et sett med gule t-skjorter i både bomull og polyester. Som man kan vente seg av de øvrige skjortene i serien er også denne modellen både trendy og casual, og kommer som seg hør og bør for adidas med en god dose tradisjon på kjøpet.

Klassisk men variert design

Det er flere stilrene og unike design å velge i for både damer og menn i alle aldre. Enten det dreier seg om å holde seg i form, spille fotball med gutta på løkka eller å perfeksjonere en trendy og gatesmart look, reflekterer denne modellserien fra adidas en subtil styrke i hverdagen. T-skjortene kommer i forskjellige grader av gul, med eller uten ermer og med rund eller utvidet hals. Alt etter hva man foretrekker. Og den umiskjennelige Trefoil-logoen er selvfølgelig på plass, selve symbolet på drivkraft og lidenskap. Også i de små detaljene er det stor variasjon. Du kan la fingrene dine stryke over den elegant utformede, broderte varianten, eller gå for trykk i sort eller hvitt. De karakteristiske 3-Stripes plasserer seg kledelig på sidene eller langs ermet. Uansett hva man foretrekker, kan disse t-skjortene i active gold tilby noe for enhver smak.

Maks ytelse til alle anledninger

Det tidløse er ofte enkelt, og disse gule t-skjortene fra adidas har et på alle måter ukomplisert og klassisk uttrykk, strippet for alt unødvendig ståk og støy. Hvis du er ute etter å utvide kolleksjonen din av treningstøy eller bare trenger noe ekstra stas til å slentre i langs sommergatene, er disse lette og ledige t-skjortene fra adidas skreddersydd for å gi maksimal ytelse og komfort.