alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Oransje t-skjorter

 
[27]

Spreke og fargeglade oransje t-skjorter til herre og dame

Hvis du vil synes i trafikken eller etter mørkets frembrudd, er det få farger som gjør en bedre jobb enn oransje. Denne fargen er perfekt for alle som liker å trene aktivt og som vil skille seg ut i mengden av grått, blått og sort. En oransje t-skjorte fra adidas er en ekte statement og passer også ypperlig som en kul basis for garderoben, sommer som vinter. Hva med en langermet løpe t-skjorte i oransje, laget i en komfortabel blanding av polyester og elastan med smarte refleksdetaljer? Denne langermede t-skjorten har praktiske tommelhull hvis været er kaldt, og har en myk og behagelig rund hals for komfort ved lange løpeturer. Eller for den som foretrekker en kortermet topp, så har vi også flere spennende tanktopper som gjør seg perfekt ved varmt vær. Tanktoppen er laget med dype armhull og bryterrygg for funksjonelt design og mobilitet og har en avslappet passform som er laget for å virke avkjølende mot kroppen. Toppen er laget av 100 % bomull som en del av Better Cotton Initiative for økt bærekraftighet.

Hvordan styler jeg oransje t-skjorter best mulig?

Oransje t-skjorter passer veldig bra med bukser og jakker i blått, særlig marineblått. Det betyr at en mørkeblå vindjakke eller puffer vil fungere supert over en enkel oransje t-skjorte, og gjerne kombinert med noen kule adidas sneakers i et klassisk design. Våre oransje t-skjorter fungerer også godt med jakker og gensere i sort, slik som en klassisk hettegenser eller lett jakke.

Hvordan kan jeg best ta vare på mine oransje t-skjorter?

Det viktigste er å unngå all form for bleke- og rensemiddel ettersom det kan skade selve materialet i t-skjorten. Det er også anbefalt å kun bruke en tørketrommel på lav varme samt benytte seg av et varmt strykejern. Ved vask i vaskemaskin bør temperaturen ikke overstige 40 grader.