alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-Skjorter · Rosa

 
[76]
1 / 2
Sideav 2

Rosa t-skjorter for aktive jenter, kvinner og menn 

Vi har en mengde rosa t-skjorter i forskjellige fasonger, snitt og passformer som passer til aktive jenter, kvinner og menn. Vårt utvalg består av komfortable plagg som kan brukes til aktive treningsøkter samt avslappende kvelder på sofaen. Hos oss finner du t-skjorter i varierende rosafarger, både korte og lange, luftige og tettsittende, med rund hals og v-hals, med korte eller lange ermer. Vi har et stort utvalg av rosa t-skjorter som passer til løpeturer, fotballtreninger, tennistimer, golf, dansetreninger og for hyggelige fredagskvelder med venner. Velg en nett og stilren lyserosa t-skjorte for et allsidig plagg som passer de fleste andre farger, eller gå for en t-skjorte med det perfekte snitt, med store Trefoil-logoer og 3-Stripes, dersom du ønsker en t-skjorte med litt attitude og et sportslig uttrykk. 

Rosa t-skjorter for små moteløver

Vi har rosa, myke t-skjorter til små moteløver i 100 % bomull. Vi samarbeider med Better Cotton Initiative som sørger for bedre standarder innenfor bomullsproduksjonen. Derfor kan du la barna bruke våre t-skjorter med god samvittighet. Enkelte av t-skjortene for jenter har også skjulte knapper på skuldrene, slik at du enklere får t-skjorten over hodet når den trenger en vask etter morsomme dager med tusj og leire.

Rosa t-skjorter for alle aktiviteter

Dersom du vet at treningen kommer til å gjøre deg varm, enten fordi du er i en hall med dårlig luft, et treningsstudio uten aircondition, eller du skal løpe en tur i stekende sol, vil du helt sikkert sette pris på utvalget vårt av t-skjorter som passer treningsøkten din. Vi har t-skjorter og singleter som passer for løping og annen slags trening, som puster og kontrollerer fuktighet for en behagelig treningsøkt. Enkelte av våre t-skjorter har også mesh-innlegg i utsatte områder som holder luftflyten i gang. Ikke glem å se etter t-skjortene med refleksdetaljer dersom du ønsker en frisk løpetur på kvelden.