alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tursko til damer

 
[256]
1 / 6
Sideav 6

Fantastiske tursko til damer beregnet på selv de tøffeste forhold

Noen ganger trenger du et realt par med tursko som kan takle alle mulige forhold enten det dreier seg om snø, regn eller andre utfordringer. Hos adidas har vi et solid utvalg av spennende tursko som dekker alle dine behov. Gjennom utstrakt bruk av GORE-TEX® og andre avanserte materialer så vil disse skoene hjelpe med å ta deg trygt frem. Konstruert med et solid lisse-system og en overdel i Primeknit vil skoene holde deg tørr selv i kraftig regn. En slitesterk og kraftig yttersåle laget av Continental-gummi bidrar til et godt grep, noe som er fordelaktig ved turer i bratte områder. Videre har disse skoene en veldesignet mellomsåle som er basert på vår Boost-teknologi, noe som gir god støtte og demping til føttene dine. Vi har også utviklet turskoene til dame med en solid tåhette som beskytter tærne fra skader.

Neste generasjons innovasjon og elegant design

Teknologien i våre tursko bidrar til at du alltid kan føle deg trygg på at du vil komme deg opp selv de bratteste og mest utfordrende topper. Den avanserte mellomsålen sørger for effektiv energibruk slik at føtter og muskulatur unngår slitasje og unødvendig belastning. Dette gjør også sitt til at du kan gå lengre turer uten å måtte ta pause. Videre sørger den innovative Continental-sålen med sitt smarte design for godt grep slik at du unngår å skli under vanskelige forhold. På toppen av dette er våre tursko designet med siste generasjons materialer som bidrar til å holde vekten nede.

En fantastisk tursko – din beste investering

En tursko fra adidas kommer gjerne i flere forskjellige farger og det er enkelt å kombinere turskoene med turklær eller en mer klassisk treningslook. Laget med et stilrent snitt vil de passe fint med en joggebukse, en varmende hettegenser og en skalljakke. Etter bruk kan det være lurt å tørke over skoene med en fuktig klut. Du kan også vaske skoene ved behov.