alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terreng · Sko

 
[373]
1 / 8
Sideav 8

Vær forberedt på alt med riktig terrengsko

Enten du skal løpe en tur i bymarka eller gå på topptur sikrer du suksess med riktig sko. adidas har sko med teknologi som sikrer din komfort og forbereder deg på ethvert terreng. Med vannavstøtende GORE-TEX®-teknologi blir ikke en våt sti eller regnvær noe problem, og beina dine puster fortsatt like godt. Skal du jogge opp en bratt løype, sørger Boost-mellomsålen for å holde energien i beina dine for full komfort, samtidig som Continental™-gummi gir deg godt grep på stien. Vått som tørt, hele turen.

Ikke undervurder effekten av sko skapt for ditt favoritt-terreng

For adidas er det en selvfølge at våre sko skal gjøre turen din til en god opplevelse. For å sikre dette bruker vi nøye utvalgt teknologi for å bedre din opplevelse. Uansett om du skal jogge på en sti, gå en bratt løype, løpe i fjellet eller en kombinasjon av alle tre – så har vi en sko for deg. Valg av riktig sko fra adidas er ditt første steg på veien mot å navigere deg igjennom all slags terreng, sti og løype. Ulik aktivitet – i løype, på sti og ulikt terreng – krever en spesiell type sko. Vi har terrengsko skapt for ditt neste eventyr.

Beseire terrenget med stil

Prikken over i-en når du skal føle deg komfortabel, er å finne en stil som passer for deg. adidas har terrengsko til ditt formål i stilen som er riktig for deg. Føl deg som en eventyrer med sko fra adidas’ sortiment med terrengsko i unike farger og stiler. Utforsk nytt terreng, ikke la fottøyet sette en stopper for din neste tur. Kanskje du drømmer om å løpe i skogen, gå i fjellet eller alt imellom? Bla igjennom vårt utvalg av tursko, gangsko, løpe- og joggesko for kvinner og menn, og finn din terrengsko. Du er klar for ditt neste eventyr.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!