alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Vårjakker for damer

 
[35]
Essentials Insulated Hooded Jakke
Terrex Agravic Three-Layer Pro Regnjakke
Terrex Multi Vindjakke
Terrex Agravic 2.5 Layer Regnjakke
Terrex GORE-TEX Paclite Regnjakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Jakke
Terrex Multi Vindjakke
Essentials RAIN.RDY Jakke (store størrelser)
Terrex Trail Running Printed Vindjakke
Essentials RAIN.RDY Jakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Jakke
Terrex Multi Vindjakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Jakke (store størrelser)
Essentials RAIN.RDY Jakke
Essentials RAIN.RDY Jakke
Terrex Multi Vindjakke
Terrex Multi Vindjakke
Terrex Multi Vindjakke
Outer Station Jakke (unisex)
FARM Rio Print Relaxed Lightweight Vindjakke
FARM Rio Relaxed Lightweight Vindjakke (store størrelser)
adidas Own The Run Soft Shell Jakke
Terrex Agravic Pro Trail Running regnjakke
Shmoofoil Coach jakke (unisex)
Terrex Hike Bomber Dunjakke
FARM Rio Print Relaxed Lightweight Vindjakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Jakke
adidas Z.N.E. Padded Jakke
VRCT Jakke
V-Day jakke (unisex)

Stilige og tidløse vårjakker for damer

Når snøen smelter, solen varmer, blåveisen blomstrer og trekkfuglene synger sine muntre toner, er tiden endelig inne for å bytte ut tunge, tykke og upraktiske vinterjakker med lettere varianter. Følelsen av å legge bort ull og dun og ta frem lettere og gjerne mer fargerike klær er noe vi nordmenn verdsetter spesielt høyt etter en lang vinter. Hos adidas har vi et bredt utvalg av vårjakker for damer i mange utførelser og variasjoner som er like fine til hverdags som til trening. Noen har treningsspesifikke egenskaper og andre er mer allroundjakker, noen er fargesprakende og andre er nøytrale og tidløse. Uansett hvordan du ønsker å gå våren i møte, er vi sikre på at du finner en vårjakke som passer perfekt til din unike stil.

Bredt utvalg av vårjakker til kvinner

Hos adidas finner vi en rekke dame vårjakker til enhver smak og anledning. Det kan for eksempel være en god idé å ha en jakke som er vindtett og beskytter deg mot vinden og som du kan kle deg lagvis under etter temperaturen. Dersom du ønsker å være forberedt på regnskurer, kan du velge en vanntett regnjakke som holder deg tørr og komfortabel uansett hvor du er. Dersom du foretrekker en lang jakke, kan du velge en stilig parkas som gjerne kan være både vind- og regntett. Andre populære vårjakker for damer inkluderer blant annet den ikoniske bomberjakken som er en varm, fôret jakke. Den er også vannavvisende. Denne er perfekt på de litt kaldere vårdagene og kan enkelt pakkes ned i ryggsekken dersom du ønsker det.

Vask jakken din riktig

Mange tror at jakker må sendes på rens for å rengjøres og at de ikke tåler vaskemaskin. Det viktigste du gjør er å sjekke vaskeinstruksjonene og bruke anbefalt vaskeprogram. Du bør også bruke skånsomt vaskemiddel og unngå tøymykner som kan skade klærnes elastisitet.