alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vårjakker for herre

 
[30]

Finn din nye favoritt blant adidas sitt store utvalg av vårjakker for herre

Selv om gradestokken kryper oppover, vil du garantert trenge en vårjakke eller to i garderoben. Den vakre årstiden kan by på all slags vær fra strålende solskinn til vindfulle regnværsdager, så det er viktig å være forberedt på det meste. "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" er et kjent uttrykk, og det er ingen tvil om at Norge er et værbitt land hvor vi ikke kan la oss stoppe av været.  

Tekniske vårjakker for maksimal ytelse og komfort

Noe av det beste med våren er at det blir bedre treningsmuligheter utendørs. Det er noe med bar bakke og lysere dager som gjør at treningsmotivasjonen får en skikkelig boost. Denne flotte overgangstiden kommer likevel ikke bare med varme solskinnsdager, så sørg for at du har utstyret på plass slik at du kan få maksimalt ut av treningen. adidas kan friste med et stort utvalg av vårjakker for herre som er laget med tekniske materialer og er smekkfulle med smarte funksjoner. Her finner du blant annet jakker med vind- og vanntett RAIN.RDY, forseglede sømmer, pustende materialer som holder deg tørr og sval og hetter som kan pakkes ned slik at de ikke er i veien når de ikke er i bruk. For deg som vil ha med en jakke på tur når været ser litt usikkert ut, men synes en tradisjonell regnjakke er for stor og klumpete – ja, da kan du alltids velge en av adidas sine ultralette og elastiske regnjakker som kan pakkes bort i egen lomme når det er oppholdsvær. Enten du er på utkikk etter en enkel og diskret hverdagsjakke som passer til de fleste anledninger, sporty jakker i dristige farger og trykk som gjenspeiler din energiske personlighet eller en teknisk treningsjakke for når gråværet ikke skal få stoppe deg fra å trene på topp, har adidas en rekke flotte vårjakker for herre som vil skli rett inn i garderoben.