alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

¾-bukser til herre

 
[2]

Finn bevegelsesfriheten med ¾-bukser til herre

Når du trener, er det bevegelsene dine det handler om. Det er der fokuset skal ligge, og spesifikk teknologi som Techfit og AEROREADY legger til rette for at du kan sette på deg skylappene og legge inn arbeidet. Det er ikke bare lek – jakten på personlige rekorder er seriøse ting, men veien dit blir enklere med snitt som ikke kommer i veien, mesh for ventilering og fukttransport som er vanskelig å finne andre steder. Det er ikke alltid nødvendig at buksene skal nå helt til gulvet, men det blir av og til litt lite med korte shorts også. adidas-buksene i ¾-lengde jobber sammen med deg for harde økter, og gir komfort når hviledagene endelig kommer.

Tekniske plagg til varierte dager

¾-bukser til menn er en ganske bred kategori, der du kan finne plagg som passer både til dager som er fulle av aktivitet og bevegelse, og dager som tilbringes på sofaen eller ute i solen når temperaturene klatrer. Fotballspillere, løpere og de som trives best på to hjul kjenner godt til ¾-bukser og shorts til menn allerede – av og til kaller vi jo de mer tettsittende modellene for sykkelshorts – men disse plaggene er langt fra reservert til baner og sykkelseter. Uansett hvilken sport eller aktivitet du har i sikte, så kan en ¾-bukse til menn være midt i blinken.

Korte bukser til langsiktige mål

Tekniske egenskaper med fukttransport og varmekontroll er gode å ha når intensiteten stiger, men stilen og de klassiske designtrekkene er med for å holde plaggene både tilgjengelige og passende til mye mer varierte dager. Skole, jobb, trening, fritid og lek – det er dine dager, så finn plagg blant disse buksene som passer for nettopp din timeplan. Og når dagen er ferdig, er de med deg over til hviletid og restitusjon.