alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere · Grønn

 
[55]
1 / 2
Sideav 2

Stilige, grønne hettegensere for menn og kvinner 

Vi har en mengde hettegensere i varierende, stilige grønnfarger for kvinner og menn som ønsker seg et moteriktig og komfortabelt plagg. Vi har hettegensere med løse, avslappende og normale passformer, med forskjellige snitt som passer ulike anledninger og aktiviteter. En hettegenser er for eksempel et utmerket plagg som kan brukes i skatehallen, på besøk hos venner, eller for en tur i byen. I utvalget vårt finner du grønne hettegensere med forskjellige stiler. Velg en genser med fargede striper, med Trefoil, eller gensere med klassiske 3-Stripes på ermene for et moderne og sportslig uttrykk. Enkelte av våre hettegensere har glidelås, slik at du enkelt kan justere egen temperatur. Andre hettegensere har kengurulommer, som for eksempel kan brukes til å varme kalde hender om kvelden. Hettegenserene våre er oftest produsert med fleece eller collegestoff. Collegestoffet vi bruker er av 100 % bomull for ultimat komfort. 

Khaki hettegensere med høy komfortfaktor 

Hvis du elsker å løpe ute i det fri, kan en komfortabel hettegenser med normal passform i fleece være et perfekt plagg som redder kjøligere løpeturer. Hettegensere med normal passform balanserer en løs og tettsittende fit for de mest behagelige løpeturene. En hettegenser i fleece er også et godt valg på vei hjem fra en svett treningsøkt, når det er for kaldt å gå i t-skjorte og for varmt til å gå i jakke. Våre grønne hettegensere i collegestoff er perfekt for innendørs aktiviteter, enten det er dansing, innebandy, squash eller skating som gjelder. Vi samarbeider med Better Cotton Initiative for en forbedret bomullsdyrking, noe som forsikrer deg om at plagget du har kjøpt er et samvittighetsfullt valg. Husk å vaske genseren med lignende farger og med et skånsomt vaskemiddel for best bevaring av genseren. Dersom du ønsker en komplett stil, anbefaler vi deg å prøve ut noen tøffe sneakers i kombinasjon med hettegenseren.