alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hettegensere · Grønn

 
[58]
Essentials FeelVivid Cotton Fleece Drop Shoulder Hettegenser
COLD.RDY Training Full-Zip hettejakke
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Hooded Treningsoverdel
Terrex Tech Flooce Hooded Hiking Fleece Jakke
Essentials Logo Full-Zip Hettegenser (store størrelser)
Mission Victory Slim Fit Full-Zip Hettegenser
Terrex Logo Graphic Hettegenser
Future Icons Animal Print Hettegenser
Essentials Logo Full-Zip Hettegenser
Parley Hettegenser (unisex)
Workout Warm Full-Zip Hettegenser
Essentials Fleece Hettegenser
Studio Lounge Fleece Hettegenser
Mission Victory Slim Fit Full-Zip Hettegenser (store størrelser)
Parley Hettegenser (unisex)
All SZN Fleece Pullover Genser
Stadium Fleece Badge of Sport hettegenser
adidas by Stella McCartney Animal Print Hettegenser
Terrex Logo Graphic Hettegenser
Celtic FC Condivo 22 Hooded Treningsoverdel
Parley Run for the Oceans Hooded Overdel
French Terry Hettegenser (unisex)
Essentials Multi-Colored Logo Full-Zip Loose Fit Hettegenser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
adidas Z.N.E. Sportswear Hettegenser
Logo Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Must Haves 3-Stripes Hettegenser
Hettegenser
Adicolor Classics Hooded Full Zip Treningsjakke
adidas Adicolor Trefoil Hettegenser
Botanically Dyed Hettegenser
Trefoil A33 Hettegenser
adidas Originals Sports Club Hettegenser
Hettegenser
adidas SPRT Lightning Hettegenser
adidas Sportswear Summer Hettegenser
Heavyweight Shmoofoil Hettegenser (unisex)
Botanically Dyed Hettegenser (unisex)
Graphic Stoked Beach Hettegenser
Studio Lounge Hooded T-skjorte
Trefoil Hettegenser
Adicolor Spinner Hettegenser
1 / 2
Sideav 2

Stilige, grønne hettegensere for menn og kvinner 

Vi har en mengde hettegensere i varierende, stilige grønnfarger for kvinner og menn som ønsker seg et moteriktig og komfortabelt plagg. Vi har hettegensere med løse, avslappende og normale passformer, med forskjellige snitt som passer ulike anledninger og aktiviteter. En hettegenser er for eksempel et utmerket plagg som kan brukes i skatehallen, på besøk hos venner, eller for en tur i byen. I utvalget vårt finner du grønne hettegensere med forskjellige stiler. Velg en genser med fargede striper, med Trefoil, eller gensere med klassiske 3-Stripes på ermene for et moderne og sportslig uttrykk. Enkelte av våre hettegensere har glidelås, slik at du enkelt kan justere egen temperatur. Andre hettegensere har kengurulommer, som for eksempel kan brukes til å varme kalde hender om kvelden. Hettegenserene våre er oftest produsert med fleece eller collegestoff. Collegestoffet vi bruker er av 100 % bomull for ultimat komfort. 

Khaki hettegensere med høy komfortfaktor 

Hvis du elsker å løpe ute i det fri, kan en komfortabel hettegenser med normal passform i fleece være et perfekt plagg som redder kjøligere løpeturer. Hettegensere med normal passform balanserer en løs og tettsittende fit for de mest behagelige løpeturene. En hettegenser i fleece er også et godt valg på vei hjem fra en svett treningsøkt, når det er for kaldt å gå i t-skjorte og for varmt til å gå i jakke. Våre grønne hettegensere i collegestoff er perfekt for innendørs aktiviteter, enten det er dansing, innebandy, squash eller skating som gjelder. Vi samarbeider med Better Cotton Initiative for en forbedret bomullsdyrking, noe som forsikrer deg om at plagget du har kjøpt er et samvittighetsfullt valg. Husk å vaske genseren med lignende farger og med et skånsomt vaskemiddel for best bevaring av genseren. Dersom du ønsker en komplett stil, anbefaler vi deg å prøve ut noen tøffe sneakers i kombinasjon med hettegenseren.