alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte hettegensere

 
[186]
1 / 4
Sideav 4

Sporty, men stilfulle svarte hettegensere fra adidas

Hvis du ser etter en hettegenser som kan styles til mange ulike anledninger og som glir sømløst inn i garderoben din, så bør du ta en nærmere titt på svarte hettegensere fra adidas. Svart er en farge som passer til alt, og du finner dem i ulike varianter her hos oss. Du kan for eksempel kjøpe en ikonisk svart hettegenser med 3-Stripes på ermene eller et stort og stilig Trefoil-emblem som er godt synlig. Du kan selvsagt også velge mer diskré varianter med mindre logoer.

Svarte adidas hettegensere med knallgode egenskaper

Ikke bare ser hettegenserne våre bra ut, men de er utviklet med en rekke gode egenskaper som passer perfekt til aktive, sportsinteresserte mennesker. Mykt collegestoff gjør at genserne er gode å ha til etter trening. Du holder varmen i full komfort når du tar på deg en slik genser når økten er over. Andre synes derimot at det er herlig å varme opp med en god genser på seg. Detaljer som glidelåser gjør at det går raskt å ta dem av og på seg – treningen trenger ikke å stoppe opp, bare fordi du må vrenge av deg klær!

Slik styler du en adidas svart hettegenser

En smal, svart adidas hettegenser med elastiske materialer og tommelhull passer perfekt til fritidsbruk, enten du vil heie på fotballaget ditt fra tribunen eller bruke den sammen med jeans, skjørt eller leggings på jobb eller skole. De kan brukes til det meste i både dame- og herregarderoben. Damer kan naturligvis bruke dem sammen med et treningsantrekk, men svarte hettegensere er superkule når du vil rocke het gatemote. Bruk dem sammen med et skjørt, en crop top under, store øreringer og en denimskjørt. Menn kan like enkelt style dem opp ved å bruke mørkeblå tettsittende jeans, et par klassiske sneakers med 3-Stripes og en hvit T-skjorte under.