alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne jakker

 
[80]
1 / 2
Sideav 2

Gjør garderoben komplett med en tidløs, grønn jakke

Farger og mønstre går inn og ut av motebildet, men med en grønn jakke har du en trofast klassiker som kan tas frem år etter år. Grønt er skjønt året rundt, og selv om det er en basisfarge finnes det et hav av nyanser å velge mellom. Noen nyanser er sesongorienterte, for eksempel neongrønt og lysegrønt som først og fremst er typiske vår- og sommerfarger. adidas har også jakker i mer anvendelige nyanser som kan kombineres med helårsgarderoben. Disse befinner seg gjerne på det mørkere fargespekteret, og mørkere grønnyanser kler dessuten de aller fleste hudtoner og hårfarger. Særlig militærgrønne nyanser er en sikker vinner i jakkesamlingen. Til tross for at grønt alltid har vært en populær farge, mener trendekspertene at dette er en farge som vi vil se stadig mer av i årene som kommer.

Grønne jakker for enhver anledning

Enten du trenger en treningsjakke for de tøffe treningsøktene, en vind- og regnjakke for dager med røffere vær eller en parkas med deilig dunfyll for de virkelig kjølige dagene, har adidas det du trenger og litt til. Her finner du et stort utvalg grønne jakker til enhver anledning for stilbevisste personer med en sporty livsstil. Uansett hva du er på utkikk etter kan du være trygg på at adidas alltid leverer suveren kvalitet og komfort. Dersom du for eksempel trenger en jakke til løpetreningen, har adidas et stort utvalg jakker med en rekke tekniske egenskaper som hurtigtørkende materialer, enestående pusteevne, vannavstøtende finish, fuktsikre lommer og artikulerte albuer. I tillegg til tekniske jakker som sørger for at du kan prestere optimalt på trening har adidas også sporty jakker til hverdagsbruk, enten du trenger en varm jakke for kalde vinterdager eller en lett jakke for sommersesongen. Sjekk ut hele utvalget for å finne en jakke som passer til din stil og dine behov.