alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tall jakker

 
[6]

Tall jakker som er perfekte for deg som ønsker ekstra lengde

Det finnes et hav av ulike jakker der ute, og det er viktig å ha et utvalg av ulike modeller i garderoben. Vi trenger jakker til ulike sesonger og temperaturer, men også til forskjellige anledninger. Noen jakker er ideelle til treningsbruk med spesielle, tekniske egenskaper for høy aktivitet, mens andre passer godt til turer i skog og mark. Noen er derimot gode og varme, og disse kan brukes på fritiden på de kaldeste vinterdagene. Det er viktig at den er i riktig størrelse, uansett hva slags jakke du ser etter. Hos adidas har vi jakker til alle våre kunder – uansett om du er høy, lav, stor eller liten. For deg som er høyere enn gjennomsnittet og lei av å ha for korte klær, så har vi en rekke tall jakker til både herre og dame å velge mellom. Disse jakkene er lengre ann andre jakker, og de er perfekte for høye mennesker som er lengre i overkroppen. Sjekk ut det trendy utvalget av moteriktige og treningseffektive tall jakker fra adidas!

Hvordan finner du riktig jakke?

Det kan være vanskelig å vite hva slags jakke du trenger, og dette avhenger i stor grad av bruksområdet. Dersom du er typen til å være ute i all slags vær, kan du med fordel velge adidas tall jakker med opphøyd krage for ekstra dekning på vindfulle dager. En hette kan også hjelpe til med å beskytte deg ved regn og vind. Videre vil spesielle teknologier være nyttig for varme og værbeskyttelse på kalde dager. Dersom det er ekstra kaldt ute, kan du velge en god dunjakke som holder deg varm gjennom hele vinteren. Hvis du trenger en jakke til de varmere sesongene, er det en fordel å velge varianter med mesh-ventilering for bedre pusteegenskaper. Hos oss finner du jakker med teknologi som bidrar til å transportere vekk svette og fukt fra huden.