alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Trefoil-hettegensere

 
[45]

Trefoil-hettegensere – komfort og stil i en uslåelig pakke

For han eller henne. For stor eller liten. Enhver behøver en favorittgenser, og en Trefoil-hettegenser fra adidas er en ivrig konkurrent om plassen. De ulike adidas Trefoil-hettegenserne kommer i en uslåelig pakke. De stiller med frisk energi i Trefoil-logoen, og ofte med kjente 3-Stripes på siden, der merket er satt for en kvalitet i stoff og design som tar det beste av adidas sin lange tradisjon for sporty ytelse inn i hverdag og idrett om hverandre. Velg blant ulike former for bomullsstoff som er myke mot huden og isolerende mot elementene, samtidig som bomullen er etisk hentet inn og produsert. For, adidas tror på omverdenen og adidas tror på å kombinere det ypperste av plagg med full omtanke for natur og verden. I den myke, gode pakken er du klar for å hente deg inn – eller holde deg varm etter runden med hoppetau før boksingen. Vis din stil og ditt sporty uttrykk med den evige slageren som en hettegenser er. Få den rette passformen, de rette detaljene, og mest viktig: Komforten som kun adidas leverer. Trefoil-hettegensere er neste favorittplagg i klesskapet, om det er for å slappe av og hente deg inn i sofakroken, slenge på deg med vennegjengen eller holde deg varm under treningsøkta.

Hettegenseren fra adidas, for enhver og til ethvert øyeblikk

Hettegenseren er klassikeren som alltid passer. Om det så er for idrettsutøveren, mosjonisten, eller den som bare liker å holde seg fresh. Hettegenseren er og blir et go-to plagg for en rekke anledninger, og med den kjente adidas-logoen som Trefoil er, viser du stil, sans for kvalitet og treffer like godt for motebildet som for sportsplassen. Finn din neste genser og still klar til enhver utfordring. Om det er en runde på treningssenteret eller en tur i parken – din Trefoil hettegenser er klar. Den vil være med deg lenge, og takket være dens enkle og robuste konstruksjon er den lett å vaske.