alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Blå genser

 
[2]

Behagelig og sporty i en blå jumper

Kos deg i sofakroken med en genser i blått eller navy. Eller hold deg varm etter oppvarming i den samme. En blå jumper fra adidas passer nemlig til så mangt. Og uansett hvor du tar den med, gir den deg ypperlig komfort og varmer deg opp. En jumper i blått er det perfekte plagget til å komplementere din idrettsgarderobe. Med den riktige stilen, snittet og ulike utgaver til ulike gemytt og aktiviteter.

Hold deg varm og komfortabel i en blå genser

Med de riktige og behagelige myke stoffkvalitetene du finner i for eksempel collegestoff eller velur, er komforten din sikret. Ytterligere sikret av den rette snittformen, for her er det god plass å bevege seg i – eller for å trekke din blå jumper utenpå treningsdrakten. Skulle du trenge noe ekstra spenstig, finner du også i vår kolleksjon av blå jumpere fuktkontroll, og også fleece dersom du virkelig ser etter noe til å holde deg varm og tørr med. adidas blå gensere er ment for den atletiske, og å passe inn til ditt behov. Dette er som nevnt løst med en uslåelig kombinasjon av passform, materialvalg og design.

Varm på banen, stilfull utenfor

Det er ikke bare komforten og varmen som er garantert med en klassisk blå jumper fra adidas. Også din personlige og sporty stil fremheves når du ikler deg en av våre blå gensere med deres uovertrufne design og stilige samt ikoniske 3-Stripes grafikk eller Trefoil som pryder dem. Vis din atletiske side, og også din sans for kvalitet ved å velge en blå jumper eller genser i navy fra adidas. En perfekt blanding av stil, kvalitet og funksjon venter deg. En blå pullover er en klassiker i garderoben, og du vil fort finne frem til din nye favoritt her.