alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Svart

 
[459]
1 / 10
Sideav 10

Små og store svarte sneakers til alle slags dager

Den lille svarte er et uttrykk mange av oss kjenner til fra før, og selv om det handler om kjoler, er det en sannhet i det for andre ting også. Svarte sneakers og svarte treningssko har den subtile tilstedeværelsen som mange antrekk og anledninger trenger, og kommer seg gjennom alle slags utfordringer sammen med deg. Enten du er på vei til trening, på vei til skole eller jobb, eller skal på en helaften med venner, er svarte sneakers øverst på listen når antrekket skal settes sammen. Svart går tross alt sammen med hvilke andre farger som helst, så finn fundamentet for stilen med dette utvalget. Tekniske sko eller trendsettende kreasjoner – det er bare du som vet hvilke behov du har til fottøyet ditt, men adidas er her for å hjelpe til.

Helsvarte treningssko fra adidas, til trening og hviletid

Hviletiden er like viktig som treningstiden, og du trenger de rette skoene til begge deler. Eller hva med en personlig samling? Hos adidas finner du svarte sneakers fra Originals og tekniske, svarte joggesko til treningen, og til og med terrengsko når du skal utenfor allfarvei. Stil og trender er én ting, men når du virkelig skal sette i gang, trenger du tekniske løsninger som Boost, Cloudfoam og terrengspesifikke løsninger fra TERREX, som hjelper deg fremover. Alle de tekniske innovasjonene fra adidas er med i de svarte joggeskoene også, så enten du skal på HIIT eller bare ta en runde eller fem rundt kvartalet, har du dempingen, passformen og energireturen som trengs for å gjøre det til en opplevelse, hver gang. Utvalget med svarte sneakers og joggesko fra adidas er alltid i utvikling, så se gjennom kolleksjonene og finn de nye favorittene dine. Enten du skal vise frem trendy nye kreasjoner eller bare er ute etter å ta en tur på butikken, finner du noe for enhver anledning.