adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Treningssko til dame

 
[82]
1 / 2
Sideav 2

TRENINGSSKO FOR DAMER

Den siste samlingen med treningssko for damer fra adidas tar treningen til neste nivå. Velg blant et stort utvalg av stiler som passer til dine treningsbehov – uansett om du foretrekker treningssenteret, HIIT i stua, sportsaktiviteter ute eller kondisjonstrening. Du finner perfekte treningssko fra adidas med kolleksjoner fra:
  • StellaSport
  • adiPure
  • PureBOOST
  • Stella McCartney
Slik velger du de beste treningsskoene for damer
Å velge den perfekte treningsskoen er avgjørende for utbyttet du får av treningen. Med riktig valg av treningssko begrenser du dessuten mulighetene for skader.
Hva slags trening driver du med?
Trening på treningssenter og aerobic-timer krever gjerne en del bevegelser og legger mye press på føttene dine. Tredemøller, hoppøvelser og intervalltreninger med høy intensitet tester ikke bare de personlige grensene dine, men også skoene du bruker! Så hvis du planlegger å bruke vanlige løpesko, bør du tenke om igjen. For å få god støtte og resultatene du ønsker deg, bør du investere i et par treningssko fra adidas som sitter som støpt på foten.

Hvis du har et veldig løpebasert treningsregime – uansett om det er i terreng eller på tredemølle – har vi et stort utvalg av løpesko for kvinner som hjelper deg med å komme i gang og holde det gående tilpasset overflaten du løper på.

Bedre ytelse med BOOST
Den innovative BOOST™-teknologien sikrer maksimalt utbytte med energigivende egenskaper. Mellomsålen med BOOST™ absorberer stress, som du føler med hvert steg. Finn ut hva som er tilgjengelig i samlingen av løpesko for kvinner med BOOST™.
De beste treningsskoene for damer
Konkurransetrening øker behovet for godt treningstøy. Inngå ingen kompromiss verken når det kommer til stil eller komfort med de eksklusive kolleksjonene av treningssko for damer fra adidas by Stella McCartney. Og for jenter med sans for litt action i hverdagen, utgjør StellaSport-kolleksjonen en herlig kombinasjon av edgy stil og maksimal ytelse.