alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tall shorts

 
[15]

Flotte tall shorts for dem som ønsker ekstra lengde

Er du høyere enn gjennomsnittet og ser etter shorts med ekstra lengde? Da er tall shorts fra adidas den perfekte løsningen for deg. Vi har en rekke varianter som passer perfekt for våre høye kunder som ønsker klær med ekstra lengde. Du får tall shorts som er like fine til fritid som til trening, og du kan velge mellom en rekke ulike egenskaper og funksjoner. Dersom du skal bruke shortsen på trening, bør du velge en modell med pustende og svettetransporterende egenskaper som holder deg kjølig gjennom hele økten – uansett hvor hard den er. Takket være de klassiske 3-Stripes og den tidløse Trefoil-logoen, er disse shortsene også like fine til fritidsbruk. Style dem med en kul olajakke og et par hvite sneakers for en sporty, men moteriktig look!

adidas tall treningsshorts for deg som elsker å være aktiv

Treningsshorts fra adidas er et allsidig treningsplagg som kan brukes både for trening ute og inne. Det finnes en rekke ulike modeller å velge mellom, og vi har tall shorts til trening som er korte, lange, med innershorts, lommer, glidelås og mye mer. Velg mellom modeller med lav eller høy midje etter hva du foretrekker. Vi har praktiske, stilige og funksjonelle tall treningsshorts for både herre og dame. Dersom du skal spille fotball, anbefaler vi et par lette og ledige fotballshorts. En høyfunksjonell løpeshorts er derimot det ideelle valget til krevende løpeturer og HIIT-økter. Du bør også tenke over hvilken lengde og passform som passer best for deg, enten det er stramme tights, korte shorts eller lange varianter. Tenk også på hvilken farge som passer med de andre treningsklærne dine, samt hvilke farger du trives i. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike varianter til forskjellige anledninger, slik at du alltid er klar for en god treningsøkt.