alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettejakker

 
[269]
Anorakk SvartAnorakk Svart

Anorakk

Menn Originals

1 / 6
Sideav 6

Superkule hettejakker til trening og hverdagsbruk

Det er ikke til å stikke under stol at vi trenger gode hettejakker her i Norge. Været kan veksle brått mellom sol og regn, og en god hettejakke behøves både til trening og til hverdagsbruk. Vi har et variert utvalg av forskjellige typer jakker med hette, og du finner alt fra klassiske treningsjakker til sportsjakker med hette her hos oss. Du kan føle deg trygg på at den anerkjente adidas-kvaliteten er godt ivaretatt i ethvert plagg, takket være avanserte teknologier som RAIN.RDY. Dette er et materiale som brukes mye til regnjakker, og materialet er både vind- og vanntett. Enkelte jakker fås med høy krage og pakkbar hette som kan rulles opp etter behov. Du kan i tillegg velge hettejakker fra adidas som enkelt forvandles til en ryggsekk ved å justere medfølgende bærestropper – stort enklere blir det ikke på lunefulle høstdager med skiftende regnbyger.

Klar for trening med adidas hettejakker

Du kan også velge deg praktiske og høytytende hettejakker som passer optimalt for trening. En god vindjakke med stretchy materialer og pustende egenskaper er ideelt for deg som sparker fotball, løper i skog og mark eller som driver med andre uteaktiviteter. Skal du gå deg en tur i fjellet, kan du med fordel velge en dunjakke med hette for å beskytte ørene mot den iskalde vinden på luftige topper. Fordelen med treningsjakker er at flesteparten lages veldig lette, slik at du kjapt kan pakke dem ned i ryggsekken eller treningsbagen når du ikke har behov for dem lengre. Hvis du ønsker en hettejakke i klassisk adidas-stil, anbefaler vi å se etter modeller med tydelige 3-Stripes langs ermene eller en stor og iøyenfallende Trefoil-logo. Det er også mulig å velge mer nøytrale, ensfargede varianter som kan styles til omtrent alle typer antrekk. Det er din stil, så du bestemmer!