alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Styrkeløftsko

 
[4]

Styrkeløftsko for stabilitet og bevegelse

Det er lite som slår vellykkede løft, muskler du kjenner har jobba og rushet man får ved å perse. Styrketrening sørger for økt mobilitet, balanse og ikke minst økt muskelmasse. Denne type trening har en mengde fordeler, som for eksempel bedre holdning, mindre risiko for belastningsskader og bedre nattesøvn, blant mange. For deg som er interessert i styrketrening, er det kanskje greit å vite at det finnes mange hjelpemidler som gjør treningen mer komfortabel, trygg og givende. Et av de beste hjelpemidlene man kan ha, er vektløftersko, som kan hjelpe med både stabilitet og mobilitet under tunge løft. I sortimentet vårt finner du flere modeller i forskjellige farger, både til kvinner og menn, som hjelper deg med å holde fokus og komme nærmere drømmepersen. 

Hva er fordelene med en powerlift-sko? 

De største fordelene med en powerlift-sko er at de har en hevet hæl og en veldig stabil såle. Den hevede hælen, som i vårt utvalgt ofte består av 15 mm høyde, hjelper deg med å gjennomføre dype knebøy, så vel som å gjennomføre en teknisk riktig øvelse. Knebøy er en av de viktigste øvelsene for aktivisering av store muskelgrupper, og sørger for en bedre kjernemuskulatur samt balanse. Når man løfter tungt, er det viktig å utføre løftet teknisk riktig, og det er her en løftvektersko kan hjelpe med stabiliteten. Våre styrkeløftsko er utstyrt med både lisselukking og borrelåsstropp. Dermed skal skoene gi en tettsittende følelse og sitte stabilt på foten. Styrkeløftskoene våre kommer med yttersåler i gummi. Gummi har en fantastisk gripeevne som gir et godt grep om gulvet på treningssenteret, og sørger for at hælen jobber korrekt mot gulvet under løftet ditt. Bla deg gjennom utvalget vårt for å finne styrkeløftskoen som passer deg best, både med tanke på stil, trening, utforming og hælhøyde.