alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokkesko

 
[7]

Sokkesko: Behagelige sko med en sokkelignende passform

Sokkesko er nettopp det navnet tilsier – sko med sokkelignende passform som sitter som støpt på foten. Vi har en rekke ulike modeller med forskjellige funksjoner, og felles for dem er den fantastiske følelsen man får av å ha dem på foten. De omslutter føttene på en suveren måte og gir god støtte, puster og ser samtidig stilige ut. Velg blant terrengsko, løpesko og fritidssko for å finne sokkesko som passer perfekt til deg og ditt bruk.

Bredt utvalg av adidas sokkesko til menn, damer og barn

Vi har et bredt utvalg av sokkesko fra adidas til både menn, damer og barn. Er du på utkikk etter et par nye terrengsko, perfekte for turer i skog og mark? Koble fra, kom deg ut og lad opp sjelen i terrenget med et par tursko for langvarig komfort og lange avstander. Med hvert steg får du ny energi til å utforske mer, slik at du virkelig kan nyte reisen. Nyt minuttene når du kjemper deg videre mot fjellene, stopper ved vakre innsjøer og trekker inn den deilige, norske luften. Med en myk og støttende overdel kombinert med responsiv demping kan du legge kilometerne bak deg på et blunk og gjøre turen til en minneverdig opplevelse. Er det en ren løpesko for lange distanser i terrenget du ser etter? Velg en lettere variant som lar føttene få plass til å bevege seg og utvide seg, mens kilometerne forsvinner bak deg. Du kan i tillegg ha god samvittighet ved å bruke disse skoene, da de produseres av resirkulert avfall hentet fra strender og kystsamfunn før de ender opp i havet. Ser du etter en enda lettere variant som er perfekt til bruk på fritiden? Gå for en banesko med dekorative lisser og en myk, strikket overdel. Den dempede Cloudfoam Comfort-innleggssålen gir suveren komfort hele dagen.